tisdag 23 januari 2007

Jobba som ingenjör inom oljebranschen?

Som alla vet har oljepriset skjutit i höjden de senaste åren. Eftersom Norge är ett oljeland har den norska ekonomin gått extremt starkt. Därför finns många välbetalda jobb inom just oljebranschen. Kan det vara något för mig tro? Läsare som har tankar om detta får väldigt gärna kommentera. =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se din blogg och jag hoppas att det går vägen med jobbsöket.
Själv har jag varit i Stavanger nu i 6 månader och ångrar inte att jag flyttade hit. Vill uppmana fler svenska ingenjörer att ta steget, det är som Sverige men bättre för här finns det massa jobb!!/ Linda

Andreas sa...

Hej Linda, kul med en besökare till bloggen och ännu roligare att du har egna erfarenheter av att jobba i Norge!
Jag är lite nyfiken på hur det kommer sig att du hamnade i Stavanger, sökte du via en svensk rekryterare eller hur gick det till?
/Andreas

Anonym sa...

Hej!

Jag har pluggat till civiling. i materialteknik på KTH och har nu knegat ett år på ett stålföretag. Skulle vara kul att prova på att jobba Norge. Kan du tipsa mig om vart jag ska vända mig? fredrich@kth.se

MVH

/Fredrich

Anonym sa...

Nu är det kanske inte aktellt för mig, har bara läst 2 år på civ.ing än, men är lite nyfiken på vart lediga jobb annonseras ut (norges ams) samt om du har några almänna tips på hur man hittar jobb på annat sätt.
(mailto:jenzzza(snabel-a)hotmail.com)

Anonym sa...

Hej

Är intresserad av jobb i Norge, jobbar med CAD-konstruktion idag. Hör gärna av dig med mer information.

hajom@hotmail.com